Andina Pura përfaqesuesja e Kosovës në ‘Miss Globe’, e veshur kuq e zi e me flamurin e Kosovës në duar mahnit botën (Foto)

Andina Pura përfaqesuesja e Kosovës në ‘Miss Globe’, e veshur kuq e zi e me flamurin e Kosovës në duar mahnit botën (Foto)

Bukuroshja shqiptare Andina Pura ka nisurr rrugëtimin e saj në botë për perfaqësimin sa më të denjë të Kosovës dhe bukurisë shqiptare në botë. Ajo

Bukuroshja shqiptare Andina Pura ka nisurr rrugëtimin e saj në botë për perfaqësimin sa më të denjë të Kosovës dhe bukurisë shqiptare në botë.

Ajo si pjesëmarrëse në ‘Miss Globe’ tashmë ka realizuar fotosesionin e parë, ku shihet me flamur në duar dhe e veshur në të kuqe.

Ndryshe, Andina tashmë ka nevojë më shumë se asnjëherë tjetër për mbeshtetjen ndaj saj në përfaqesimin e saj në ‘Miss Globe’ gjë të cilen mund ta bëjnê të gjithë shqiptaret anekënd botës!

COMMENTS