Ana Kabashi çmend me linjat bombastike… (Foto)

Ana Kabashi çmend me linjat bombastike…  (Foto)

Është ndër emrat më të përmendur së fundmi e cila palestrën e ka bërë shtëpi të dytë,në të cilën po nxjerrë rezultatet mahnitëse sa iu përket formave.

Është ndër emrat më të përmendur së fundmi e cila palestrën e ka bërë shtëpi të dytë,në të cilën po nxjerrë rezultatet mahnitëse sa iu përket formave.

Ana ka një zë të mrekullueshëm dhe në çdo paraqitje habitë me sharmin dhe stilin e saj.

E kësaj here, me fotografinë që ka postuar në rrjetet sociale, i ka vënë vulën, duke treguar se është bërë gati për këtë verë, duke pasur trupin më në formë se kurrë.

Kujtojmë se këngëtarja bëri të ditur para disa muajve që kishte bërë një ndërhyrje në hundë, gjë që e ka bërë atë edhe më të pashme.

COMMENTS