Amber Rose ‘ndez’ fansat (Video 16+)

Amber Rose ‘ndez’ fansat (Video 16+)

‘Heidi’ vogëlushja e Alpeve, tani është 33vjeqare (Foto)
Adelina Ismaili e përkrah Lutfi Hazirin edhe për një mandat (Foto)

Ku do që shkon, ajo njihet për format e saj dhe gjithmonë kur shfaqet në profilet e saj në rrjetet sociale zhurma është e madhe.

Të njëjtën gjë ka bërë edhe këtë herë, Amber Rose, e cila promovoi me anë të një video të shkurtër në ‘Instagram’ të ‘brendshmet’ e veçanta të saj, të cilat sigurisht i nxjerrin në pah më së miri asetet 34-vjeçares.

Më pas, ajo vishet edhe me një fustan për të treguar se kjo veshje mund të përshtatet më së miri.

Komentet dhe reagimet ishin të pafund dhe sigurisht që vëmendjen më të madhe e morën format e 34 vjeçares.

COMMENTS