Ambasadori O’connell uron Kosovën në nëntë vjetorin e Pavarësisë

Ambasadori O’connell uron Kosovën në nëntë vjetorin e Pavarësisë

Ja si po i keqtrajtojnë kosovarët në Durrës (Video)
Lista e deputetëve që kanë nënshkruar mocionin për rrëzimin e Qeverisë (DOKUMENT)

Me rastin e Ditës së Pavarësisë të Republikës së Kosovës, Ambasadori Britanik Ruairí O’Connell ka uruar popullin e Kosovës.

‘Në emër të popullit britanik dhe në emrin tim, uroj Kosovën e cila feston nëntë vjetorin e Ditës së Pavarësisë. Ne qëndrojmë pranë jush si miq dhe partner teksa ju punoni drejt ndërtimit të një Kosove prosperuese, të sigurt dhe gjithëpërfshirëse’.

COMMENTS