Ambasadori Amerikan iu bën thirrje deputetëve ta votojnë Demarkacionin

Ambasadori Amerikan iu bën thirrje deputetëve ta votojnë Demarkacionin

Ambasadori i Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Greg Delawie iu ka bërë thirrje deputetëve të Kuvendit të Kosovës që ta votojnë sot Marrëveshjen e Dem

Ambasadori i Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Greg Delawie iu ka bërë thirrje deputetëve të Kuvendit të Kosovës që ta votojnë sot Marrëveshjen e Demarkacionit me Malin e Zi.

Delawie në një postim në Twitter thekson se raportet në Kosovë tregojnë se rinia dëshiron uljen e papunësisë dhe liberalizimin e vizave.

‘Deputetët e Kuvendit të Kosovës duhet ta votojnë Marrëveshjen e Demarkacionit dhe të tregojnë se po dëgjojnë brengat serioze’, shkruan Delawie.

.@KDI_KOSOVA‘S REPORT TELLS US THAT #KOSOVO‘S YOUTH WANT PROGRESS ON UNEMPLOYMENT & VISA LIBERALIZATION. KOSOVO MPS SHOULD PASS BORDER DEMARCATION NOW & SHOW THEY ARE LISTENING TO THESE SERIOUS CONCERNS. (COMIC: JEMI HTTPS://T.CO/2A8QLU7AZ8) PIC.TWITTER.COM/YC1U3BMQM5

— AMB. GREG DELAWIE (@USAMBKOSOVO) MARCH 20, 2018

COMMENTS