Ambasadorë të vendeve të fuqishme prezent në seancën e sotme

Shkarkohet ministri i Brendshëm Sefaj dhe drejtori i AKI-së Gashi
Granit Shala: Gjykata në Colmar e obliguar të lirojë Ramushin (Foto)

Në Kuvendin e Kosovës sot janë mbledhur ambasadorë të vendeve më të fuqishme për të përcjellë seancën e sotme, përcjell televizioni publik.

Në Kuvend tashmë kanë arritur kori diplomatik i SHBA-së, Britanisë si dhe ambasadori i OSBE-së.

Kuvendi i Kosovës ka nisur punimet e seancës plenare ku pritet të votohet mocioni i opozitës për rrëzimin e qeverisë.

Ky mocion është iniciuar nga partia opozitare, Nisma për Kosovën dhe është mbështetur edhe nga dy partitë tjera opozitare, Lëvizja Vetëvendosje dhe Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës.

COMMENTS