Aliu voton në Ferizaj, pret fitoren e më të mirit

Aliu voton në Ferizaj, pret fitoren e më të mirit

Kandidati i PDK-së për kryetar të Komunës së Ferizajt, Agim Aliu, ka kryer obligimin e tij qytetar duke votuar në vendlindjen e tij. Aliu ka uruar

Kandidati i PDK-së për kryetar të Komunës së Ferizajt, Agim Aliu, ka kryer obligimin e tij qytetar duke votuar në vendlindjen e tij.

Aliu ka uruar që procesi i votimit të jetë i qetë, demokratik dhe qytetarët të dalin masovikisht, për të vendosur për një të ardhme sa më të mirë për ta dhe familjet e tyre.

‘Le të fitojë më i miri, le të fitojë Ferizaj’, ka thënë ai.

COMMENTS