Alcatel sjell Idol 5, një smartphone ekskluzivisht për rrjetet sociale (Video)

Alcatel sjell Idol 5, një smartphone ekskluzivisht për rrjetet sociale (Video)

Në botën e teknologjisë duket se lufta është shumë e ashpër dhe jo vetëm mes gjigandëve ‘Samsung’ dhe ‘Iphone’ , por edhe mes kompanive të tjera të fushës. Kështu ,Alcatel ka sjellë smartphone-in e ri, pjesë të serisë së IDOL, në konferencën e Berlinit. Për më tepër ndiqeni videon e mëposhtme:

Në botën e teknologjisë duket se lufta është shumë e ashpër dhe jo vetëm mes gjigandëve ‘Samsung’ dhe ‘Iphone’ , por edhe mes kompanive të tjera të fushës. Kështu ,Alcatel ka sjellë smartphone-in e ri, pjesë të serisë së IDOL, në konferencën e Berlinit.

Për më tepër ndiqeni videon e mëposhtme:

COMMENTS