Albëria dhe Beatrixi veshin të njëjtin fustan (Foto)

Është thënë dhe rithënë që Albërie Hadërgjonaj nuk ka shumë ndryshime nga vajzat dhe mbesat e saj. Këtë herë është vërtetuar edhe më tepër ky fakt.

Është thënë dhe rithënë që Albërie Hadërgjonaj nuk ka shumë ndryshime nga vajzat dhe mbesat e saj.

Këtë herë është vërtetuar edhe më tepër ky fakt.

Në mbrëmjen e parë të Your Face Sound Familiar ajo ka veshur një fustan të kuq brenda të cilit dukej si një trëndafil.

Pak ditë më vonë të njëjtin fustan e ka veshur edhe mbesa e saj, Beatrix te e cila qëndron sërish bukur.

Këngëtarja Beatrix ka qenë në rolin e modeles dhe dukej tejet seksi në fustanin e veshur prej tezes.

COMMENTS