Albatriti bëhet babë (Foto)

‘Gylseren’ kapet mat me të dashurin e ri, ai është shumë i bukur (Foto)
Si ju duken ndryshimet tek Adelina Berisha? (Foto)

Albatrit Muqiqi është bërë baba. Këngëtari kosovar sapo ka publikuar fotografi nga përjetimi i parë i lindjes së gruas, Egzonës.

Dy prindërit shihen afër vajzës së posalindur të cilën e kanë quajtur Amelia. Që nga sot Nysret Muqiqi dhe Merita Spahiu do të gëzojnë realitetin e të qenit gjyshër.

COMMENTS