Albana Osmani një prezantuese shumë me stil (Foto)

Albana Osmani një prezantuese shumë me stil (Foto)

Bruna nga Brazili vajza që do ta fitojë ‘medaljen e artë në seks’ (Foto)
Ariana Grande reagon pas sulmit në Manchester (Foto)

Prezantuesja shqiptare Albana Osmani, përpos fotografive të trupit të saj teksa ushtron në fitnes sot ka vendosur që të publikoj disa fotografi në të cilat tregon se ka shumë stil në të veshur.

Albana, e veshur e gjitha në të zezë nuk duket asgjë më pak se një prezantuese me stil.

Ajo gjithashtu njihet për ngjyrën e saj të syve shumë të veçantë, dhe e cila vërehet sado larg që ajo pozon

ALBANA 1

ALBANA 2

COMMENTS