Alban Skënderaj fiton çmimin ‘Artisti më i mirë shqiptar’ (Foto)

Alban Skënderaj fiton çmimin ‘Artisti më i mirë shqiptar’ (Foto)

Këngëtari i njohur Alban Skënderaj ka fituar çmimin 'Artisti më i mirë shqiptar' në BAMA Awards që u zhvillua në Hamburg të Gjermanisë. Lajmi është

Këngëtari i njohur Alban Skënderaj ka fituar çmimin ‘Artisti më i mirë shqiptar’ në BAMA Awards që u zhvillua në Hamburg të Gjermanisë.

Lajmi është konfimuar nga vetë këngëtari me anë të një postimi në Instagram.

Alban Skënderaj shprehu falenderim për BAMA Awards dhe DAF Entertainment për çmimin.

‘Faleminderit BAMA Awards dhe DAF Entertainment në Hamburg për këtë çmim dhe këtë eksperiencë ndryshe, e cila më mundësoi të takohem me njerëz e artistë nga e gjithë bota’.

COMMENTS