Akullore për qentë (Video)

Tymoste gjatë tërë kohës, vodhi biçikletën e shtrenjtë brenda 40 sekondave (Video)
Gruaja luan me flaut ndërkohë operohej në tru (Video)

Po regjistron jo pak sukses dhe rrjedhimisht edhe fitime një dyqan akulloreje në qytetin e Meksikos, që në fakt, shet ëmbëlsira të ngrira posaçërisht për kafshët.

COMMENTS