Akullore nga dredhëzat për vetëm 45 sekonda! (video)

Akullore nga dredhëzat për vetëm 45 sekonda! (video)

Sallata e larme me oriz dhe mish toni!
Biftek në piper

Ju nevojiten rreth 500 gramë dredhëza të ngrira, po aq jogurt, një lugë mjaltë dhe pak liker pemësh.

Sipas dëshirës mund t’i shtoni edhe një kore limoni të grirë në rende apo nana.

Të gjitha, pos likerit, qitni në blinder dhe përzieni, pastaj shtoni pak liker dhe vazhdoni t’i tundni.

COMMENTS