Aktorja e njohur shtatzënë për të tretën herë (Foto)

Aktorja e njohur shtatzënë për të tretën herë (Foto)

Kate Hudson është shtatzënë për të tretën herë nga lidhja e saj me Danny Fujikawa. Aktorja 38 vjeçare njoftoj për lajmin përmes një video të postua

Kate Hudson është shtatzënë për të tretën herë nga lidhja e saj me Danny Fujikawa.

Aktorja 38 vjeçare njoftoj për lajmin përmes një video të postuar në rrjete sociale duke ia bashkangjitur edhe një status ku tregoj se por priste të bëhej nënë për të tretën herë radhazi, në këtë video shihet aktorja pranë të dashurit Danny dhe miqve të tyre, përcjedh zico.tv.

Ajo ka dy djem, Ryuder Robinson 14 vjeçar nga lidhja me rokrein Chris Robinson, dhe Bingham Haën Bellamy, gjatë vjeçar me muzicientin Matt Bellamy, ndërsa këtë herë ajo pritet të lind një vajzë.

COMMENTS