Aktori Naser Rafuna bëhet baba (Foto)

Në mesin e 20 vajzave që ‘çmenden’ për të, Butrint Imeri zgjodhi njërën për të bërë një fluturim me helikopter (Foto)
Oriola hap këmbët në bikine, shfrenon imagjinatën e meshkujve (Foto)

Familjes së aktorit të mirënjohur Naser Rafuna, i është shtuar një djalë. Lajmin e ka njoftuar vet ai përmes një postimi në Facebook.

Mësohet se gjendja e nënës dhe fëmijës është në gjendje mjaftë të mirë.

‘Në këtë ditë të bukur, në muajin e bekuar të Ramazanit, gruas time dhe mua, Zoti na dhuroi një djalë të shëndetshëm dhe falënderimet i takojnë Krijuesit të Gjithësisë, Mëshiruesit, Zotin Një që na i pranoi lutjet…dhe ekipit mjekësor, të afërm dhe të gjithëve që janë gëzuar me këtë gëzimin tonë.

‘Çdo njeri e përjetoftë këtë gëzim’, ka shprehur gëzimin e tij aktori.

Naser Rafuna 27 Qershor

Ndryshe, aktori njihet për rolet e tij komike, të dashura për publikun.

Naser Rafuna foto 27 qershor

COMMENTS