Aktori i njohur nuk e njeh Shyhrete Behlulin (Video)

Aktori i njohur nuk e njeh Shyhrete Behlulin (Video)

n’ZOOM në edicionin special për 1 vjetor kishte të ftuar mysafir të ndryshëm. Një nga ta ishte edhe aktori i njohur Lulzim Guhelli, përcjell arbresh.info. Por, atij i ka ndodhur diçka e sikletshme. Lulzimi nuk ka njohur Shyhrete Behlulin dhe disa këngëtare tjera. Mos e humbisni këtë moment interesant dhe shikoni reagimin e tij.

n’ZOOM në edicionin special për 1 vjetor kishte të ftuar mysafir të ndryshëm.

Një nga ta ishte edhe aktori i njohur Lulzim Guhelli, përcjell arbresh.info.

Por, atij i ka ndodhur diçka e sikletshme.

Lulzimi nuk ka njohur Shyhrete Behlulin dhe disa këngëtare tjera.

Mos e humbisni këtë moment interesant dhe shikoni reagimin e tij.

COMMENTS