Aktorët e njohur i japin fund lidhjes gati 3 vjeçare (Foto)

Aktorët e njohur i japin fund lidhjes gati 3 vjeçare  (Foto)

Aktorja e njohur Aslı Enver dhe këngëtari i talentuar Murat Boz i kanë dhënë fund marrëdhënies së tyre 2.5 vjeçare. Pas ndarjes mësohet se Asli ësh

Aktorja e njohur Aslı Enver dhe këngëtari i talentuar Murat Boz i kanë dhënë fund marrëdhënies së tyre 2.5 vjeçare.

Pas ndarjes mësohet se Asli është larguar dhe nga shtëpia në të cilën jetonin.

Para disa kohësh mediat turke kishin folur për një krisje të çiftit por që ata ishin ribashkuar dhe madje marrëdhënien e tyre e

kishin kaluar në një fazë më sipër, prezantimin me prindërit.

E pas kësaj ngjarje nuk ishin të pakta aludimet se çifti simpatik po planifikonin dhe dasmën.

Por mesa duke çdo gjë është mbyllur me kaq, megjithatë nëse i hedh një sy profilit të tyre ende nuk i kanë fshirë fotot me njëri

tjetrin, dhe urojmë kjo të jetë një ndarje e përkohshme.

Aslı Enver dhe Murat Boz u njohën dhe u dashuruan me njëri tjetrin përgjatë xhirimeve të filmit ‘Kardesim Benim’.

Të dy personazhet janë të njohur për publikun shqiptarë, Murat me këngët e tij ndërsa Asli nga filmi ‘Instambul Gelnin’ ku luan

Su

COMMENTS