Aktorët e ‘Kafeneja Jonë’, analistët më të ri në Kosovë (Video)

Ky ka qenë viti që shumë analistë politikë të jenë bërë anëtarë të partive politike. Kështu ka ndodhur edhe me emisionin e RTV 21, 'Click', ku pane

Ky ka qenë viti që shumë analistë politikë të jenë bërë anëtarë të partive politike.

Kështu ka ndodhur edhe me emisionin e RTV 21, ‘Click’, ku panelistët aderuan në politikë, por shumë shpejt u gjet ‘zëvendësimi’ i tyre.

Në fakt, aktorët e serialit të mirënjohur ‘Kafeneja jonë’ do t’i shohim në një debat të ‘ashpër’ si politikanë dhe analistë.

Theksojmë se përveç debateve, në një rast ‘Bekimi’ e ‘rrah’ në emision ‘Okin’ ndërsa për më shumë shihni promon e episodit të ardhshëm.

COMMENTS