Aktiviteti vullkanik në Japoni, kujdes nga shkëmbinjtë ‘fluturues’ (Video)

Aktiviteti vullkanik në Japoni, kujdes nga shkëmbinjtë ‘fluturues’ (Video)

Kritikohet fotografia e fëmijës me thonj shumë të gjatë (Foto)
Festë e ‘çmendur’ në martesën e Labit dhe Qëndresës (Video)

COMMENTS