Aksion për mbylljen e lokaleve që punojnë pas mesnatës në Prishtinë (Video)

Pacolli e Haradinaj, dy orë takim ‘kokë me kokë’
Deklaratë e Ambasadave të Britanisë dhe SHBA-ve për Këshillin Gjyqësor të Kosovës

Drejtoria e Inspektoratit së bashku me Policinë ka marrë aksion për mbylljen e lokaleve në Prishtinë që po kryejnë aktivitetin e tyre pas mesnate.

Komuna e Prishtinës kishte lëshuar një komunikatë për t’i paralajmëruar bizneset të cilat po shkaktojnë zhurmë në orët e vona të mbrëmjes.

Indeksonline mëson se bizneset e prekura nga ky inspektim pritët të protestojnë para Komunës.

COMMENTS