Aksident me të lënduar në magjistralen Prishtinë-Gjilan (Foto)

Para pak minutash ka ndodhur një aksident në magjistralen Prishtinë- Gjilan, përkatësisht në Badovc, raporton zico.tv Në këtë aksident janë përfshi një kamion, një kombi dhe një veturë dhe janë lënduar së paku 3 persona. Policia dhe ambulanca kanë dal në vend të ngjarjes.

Para pak minutash ka ndodhur një aksident në magjistralen Prishtinë- Gjilan, përkatësisht në Badovc, raporton zico.tv

Në këtë aksident janë përfshi një kamion, një kombi dhe një veturë dhe janë lënduar së paku 3 persona.

Policia dhe ambulanca kanë dal në vend të ngjarjes.

COMMENTS