Aksident i rëndë në magjistralen Gjilan- Kamenicë, humb jetën një çift (Foto)

Aksident i rëndë në magjistralen Gjilan- Kamenicë, humb jetën një çift (Foto)

Dy persona kanë humbur jetën në aksidentin Gjilan-Kamenicë, lajmin e ka konfimruar Ismet Hashani nga Policia e Kosovës. Në aksident ishin të involv

Dy persona kanë humbur jetën në aksidentin Gjilan-Kamenicë, lajmin e ka konfimruar Ismet Hashani nga Policia e Kosovës.

Në aksident ishin të involvuara tri vetura, ndërsa nuk dihet se a ka edhe persona tjerë të lënduar.

Momentalisht në rrugën Gjilan-Kamenicë kolona ka arritur deri në disa kilometra.

Policia dhe ekipi mjekësor janë në vendin e ngjarjes.

COMMENTS