Ajsbergu i frikshëm që po shkëputet nga Antarktida (Video)

Ka marrë një tjetër krisje dhe kjo e afron akoma më shumë shkëputjen e frikshme të një masivi akulli dy herë më të madh se Luksemburgu. E çara në bllokun e akullt të ndodhur në Antarktidë po zgjerohet me shpejtësi, paralajmërojnë ekspertët.

Ka marrë një tjetër krisje dhe kjo e afron akoma më shumë shkëputjen e frikshme të një masivi akulli dy herë më të madh se Luksemburgu.

E çara në bllokun e akullt të ndodhur në Antarktidë po zgjerohet me shpejtësi, paralajmërojnë ekspertët.

COMMENTS