Aida Doçi dhe Morena Taraku shkëlqejnë në të kuqe

Bëhet fjalë për një duet mes dy këngëtareve Aida Doçi dhe Morena Taraku, kënga do të jetë ritmike dhe është punuar nga Chipsi ndërsa xhirimet e klipit

Bëhet fjalë për një duet mes dy këngëtareve Aida Doçi dhe Morena Taraku, kënga do të jetë ritmike dhe është punuar nga Chipsi ndërsa xhirimet e klipit kanë përfunduar. Këtë e ka bërë të ditur Aida përmes një fotoje ku me fustana të gjatë shkëlqenin në të kuqe s’bashku me Morenën.

‘A je mirë’ e Aidës dhe ‘Lule’ e Morenës ishin projektet e fundit të këngëtareve, kurse tani na mbetët vetëm të presim publikimin e këtij dueti mes dy këngëtareve!

COMMENTS