Ah sikur të ishin të gjithë këngëtarët si Lori! (Premierë/Video)

Çifti më i fortë në botë (Video)
Gjyshi që kalon dy ditë të javës duke përqafuar bebet në spital (Video)

Ajo është një nga këngëtaret më të përpikta që ka sot estrada jonë!

Nuk përton, e hareshme, e gatshme për çdo gjë, plot energji, e më e rëndësishmja e afërt me të gjithë.

Lori është, dhe do të mbetet gjithmonë një nga këngëtaret e preferuara sidomos të medieve, dhe këtë e themi pa asnjë dyshim!

Duke i kushtuar shumë rëndësi çdo paraqitje dhe duke u munduar të jetë e pranishmë në të gjitha mediet e programet që sot ofrohen për publikun, Lori kështu promovoi edhe në programin festiv ‘Gëzuar 2017’ të ZICO TV projektin e saj.

Edhepse kënga mban titullin ‘Fat’, ajo ose vazhdon të jetë single me të vërtetë ose din shumë mirë ta mbaj larg publikut jetën private.

Cilado që të jetë, ne po e shijojmë këtë premierë.

COMMENTS