Agnesa me tjetër imazh shkëlqyes nga Filipinet (Foto)

Agnesa Vuthaj ishte pjesëmarrëse në ngjarjen e Miss Universe që u mbajt kohë më parë në Manila të Filipineve. Dhe, bukuroshja me imazhet dhe dukjen

Agnesa Vuthaj ishte pjesëmarrëse në ngjarjen e Miss Universe që u mbajt kohë më parë në Manila të Filipineve.

Dhe, bukuroshja me imazhet dhe dukjen e saj nga ky organizim është dukur më shumë vet ‘miss’ se sa ‘misse’ pjesëmarrëse.

Në një tjetër imazh të publikuar prej saj ajo shihet me një fustan mjaft seksi i cili vë në pah linjat trupore të saj.

Agnesa po tregon se me kalimin e viteve po bëhet gjithnjë e më e mirë.

COMMENTS