Adrola Dushi dhe Kida ‘kapen’ për këtë mashkull! (Foto)

Adrola Dushi dhe Kida ‘kapen’ për këtë mashkull! (Foto)

Këngëtarja simpatike Orhidea Latifi-Kida dhe Adrola Dushi, mbahen si dy femra mjaft të bukura në skenën e shoëbizit shqiptar. Por, ajo që i dallon

Këngëtarja simpatike Orhidea Latifi-Kida dhe Adrola Dushi, mbahen si dy femra mjaft të bukura në skenën e shoëbizit shqiptar.

Por, ajo që i dallon është profesioni, njëra si modele tejet e suksesshme e tjetra si super këngëtare që po synon tregun ndërkombëtar.

Natyrisht paraqitjet e tyre përherë publike, i detyropjnë të përkushtohen për pamjen e tyre, aq sa shumicën e herëve këngëtaret e modelet konsultohen me të njëjtit stilist a grimerë. Njësoj kanë rastisur pikërisht Kida dhe Adrola, teksa të dyja kanë publikuar fotografi me parukerin e tyre personal.

Si duket të dyja janë fiksuar pas punës së tij, aq sa nuk hezitojnë të tregojnë, por rrezik se mos ‘kapen’ keq pas tij.

COMMENTS