Adriani dhe Lindoni, dikur miqë por tani..! (Video)

Adriani dhe Lindoni, dikur miqë por tani..! (Video)

Dikur këndonin bashkë. E, tani kanë prishur raportet, përcjell zico.tv Bëhet fjalë për Adrian Gaxha dhe Lindon Berisha. Ky i fundit ishte i ftuar në emisionin n’ZOOM ku foli për herë të parë për prishjen e raportit. Detajet i sjell intervista e mëposhtme

Dikur këndonin bashkë.

E, tani kanë prishur raportet, përcjell zico.tv

Bëhet fjalë për Adrian Gaxha dhe Lindon Berisha.

Ky i fundit ishte i ftuar në emisionin n’ZOOM ku foli për herë të parë për prishjen e raportit.

Detajet i sjell intervista e mëposhtme

COMMENTS