Adriana Matoshi flet për çmimin e PriFilmFest-it

Aktorja e njohur kosovare, Adriana Matoshi, është shprehur se ndjehet e nderuar që ka rrëmbyer çmim në PriFilmFest. Mirënjohjen e saj për drejtuesi

Aktorja e njohur kosovare, Adriana Matoshi, është shprehur se ndjehet e nderuar që ka rrëmbyer çmim në PriFilmFest.

Mirënjohjen e saj për drejtuesit e festivalit, dhe atyre që e kanë ndihmuar Matoshi e ka treguar edhe në Facebook përmes një postimi:

Adriana Matoshi është shpallur mbrëmë fituese e çmimit vjetor të PriFilmFest për filmbërës kosovar, përcjellë zico.tv

Matoshi njihet mjaft shumë për rolet e saj artistike, ndërsa në prononcimin e saj me rastin e marrjes së çmimit të saj në PriFilmFest, tha se atë ia dedikon dikujt të rëndësishëm.

‘Kjo është një shtysë për me vazhduar të ardhmen të punoj qysh kam punuar deri sot’.

‘Këtë cmim ia dedikoj mamit tim. Përzemërsisht falënderoj Vjosën që ka mundësuar këtë festival për të parë të gjithë talentin tonë’.

COMMENTS