Adolf Hitler, 73 foto të panjohura (Video)

Adolf Hitler, 73 foto të panjohura (Video)

Gjithcka gati për transplantin e parë të kokës së njeriut (Video)
Njihuni me Izamal, qyteti i verdhë (Video)

Një ndër njerëzit më të urryer në botë ende mbetet mister. 73 fotografi krejt të reja të Adolf Hitler kanë dalë në një ankand në Angli.

Në mesin e fotografive gjejmë edhe Adolfin duke u relaksuar në Alpet Bavariane, në Berghof, por edhe fotografi me gruan e tij, Eva Braun.

Fotografitë janë marrë nga një album pikërisht i Eva Braun, gruas së Hitlerit, një dyshe që më vonë do të vetëvritej në Berlin pasi kishte kuptuar se gjithçka kishte mbaruar dhe Holokausti do të ndalej.

Fotografitë tjera e paraqesin Hitlerin gjithmonë shumë pozitiv, me disa pamje në Berlin dhe të tjera në vende tjera në Gjermani.

Albumin në fjalë e mbante fotografi Edward Dean.

COMMENTS