Adelina Tahiri e bënë të ‘pabërën’, ja si e shfaqë barkun (Foto)

Adelina Tahiri e bënë të ‘pabërën’, ja si e shfaqë barkun (Foto)

Këngëtarja e njohur dhe burri i saj Serjozha Markov po presin fëmijën e parë Para disa ditësh këngëtarja konfirmoi shtatzëninë e saj, duke treguar

Këngëtarja e njohur dhe burri i saj Serjozha Markov po presin fëmijën e parë

Para disa ditësh këngëtarja konfirmoi shtatzëninë e saj, duke treguar se bebja është e gjinisë mashkull.

Për herë të parë nga konfirmimi i lajmit, Adelina ka shfaqur barkun e saj, i cili veçse ka filluar të rritet.

Këtë e ka bërë në partyn e organizuar nga Big Mama, me rastin e ditëlindjes së saj, e fotografitë e Adelinës janë postuar në Instagram nga vëllai i saj Edmond Tahiri.

COMMENTS