Adelina Emini si asnjëherë më parë (Premierë/Video)

Megjithëse kënga me të cilën u paraqit në projektin festiv të ZICO TV mbanë titullin 'Si atëherë', Adelina Emini erdhi me një paraqitje si asnjëherë m

Megjithëse kënga me të cilën u paraqit në projektin festiv të ZICO TV mbanë titullin ‘Si atëherë’, Adelina Emini erdhi me një paraqitje si asnjëherë më parë!

E në fakt s’kemi pse çuditemi kur e dijmë se ajo është një nga artistet që i kushton shumë rëndësi çdo detaji dhe jo vetëm në skenë.

Programin ‘Gëzuar 2017’, Adelina e hijeshoi me buzëqeshjen dhe sharmin e saj duke na dhuruar gjithashtu një performancë tejet elegante.

COMMENTS