Acarohen raportet në mes të Marinës dhe Luanës?

Acarohen raportet në mes të Marinës dhe Luanës?

Moderatorja e njohur nga Shqipëria ka postuar në Instagram të kohësh kur ishte fëmijë ku shihet duke përqafuar motrën e saj të madhe. Përveç koment

Moderatorja e njohur nga Shqipëria ka postuar në Instagram të kohësh kur ishte fëmijë ku shihet duke përqafuar motrën e saj të madhe.

Përveç komenteve dhe pëlqimeve që morri nga adhuruesit e saj i habitshëm ishte komenti i motrës tjetër, Marinës.

Marina në këtë imazh e ka quan Luanën ‘çun haram’ ndërsa i menjëhershëm ishte edhe reagimi i Luanës e cila thotë që asaj ajo nuk dukej më ndryshe në fëmijëri, të dyja ishin si binjake.

Kujtomë që raportet me dy motrave të famshme, Marinës dhe Luanës janë mjaft të afërta dhe komenti i tyre ishte në form shakaje.

Ndërsa, ato të dyja janë duke vazhduar suksesshëm karrierën e moderatoreve në dy televizione të ndryshme.

COMMENTS