AAK po prin në rinumërimin në Rahovec

AAK po prin në rinumërimin në Rahovec

Ka nisur procesi i rinumërimit të tri vendvotimeve për Rahovecin, ku po prinë AAK me 375 , ndërsa PDK ka marrë 228 vota. Deri tash janë 3 fletëvotime të pavlefshme, raporton KP. Ndërkohë, mbesin edhe numërimi i votave me kusht, ato me postë dhe votat e personave me aftësi të kufizuara.

Ka nisur procesi i rinumërimit të tri vendvotimeve për Rahovecin, ku po prinë AAK me 375 , ndërsa PDK ka marrë 228 vota.

Deri tash janë 3 fletëvotime të pavlefshme, raporton KP.

Ndërkohë, mbesin edhe numërimi i votave me kusht, ato me postë dhe votat e personave me aftësi të kufizuara.

COMMENTS