AAK me koalicione të reja parazgjedhore (Foto)

Që nga sot Aleancës Për Ardhmërinë e Kosovës, në koalicionin parazgjedhor i bashkohen dy subjekte politike të reja, Partia Social-Demokrate e Kosovës

Që nga sot Aleancës Për Ardhmërinë e Kosovës, në koalicionin parazgjedhor i bashkohen dy subjekte politike të reja, Partia Social-Demokrate e Kosovës dhe Balli Kombëtar.

Marrëveshja e këtyre partive është nënshkruar gjatë ditës së sotme në selinë e AAK-së nga Kryetari i AAK-së Ramush Haradinaj dhe kryetarët e këtyre dy partivë Bajram Kelmendi dhe Selman Berisha.

COMMENTS