AAK ia kishte ofruar Albin Kurtit Kryeministrinë – Ky është dokumenti

Anëtari i kryesisë së AAK-së, Avni Arifi ka publikuar marrëveshjen që vitin e kaluar, AAK deshi ta bënte me VV-në, Nismën dhe Shoqërinë civile. Për

Anëtari i kryesisë së AAK-së, Avni Arifi ka publikuar marrëveshjen që vitin e kaluar, AAK deshi ta bënte me VV-në, Nismën dhe Shoqërinë civile.

Përmes një postimi në Facebook, Arifi ka thënë se AAK kurrë nuk ka insistuar për postin e kryeministrit.

Ky është postimi i tij i plotë:

Kjo është oferta e AAK për VV e të cilën VV e refuzoi vitin e kaluar. Ne kurrë nuk insistuam për postin e Kryeministrit por as kjo atyre nuk ju mjaftoj. Ata donin FER të ri!!! Është në kundershtim me të gjitha ligjet e natyrës që AAK të shkrihet në parti si VV. Ishte verbëri politike të pritej diçka e tillë nga lidershipi i VV.

COMMENTS