A mund ta gjeni çfarë kanë të veçantë këto piktura? (Foto)

A mund ta gjeni çfarë kanë të veçantë këto piktura? (Foto)

Realizuan vet dekorimet e ceremonisë martesore, rastet më qesharake që janë parë në dasma (Foto)
Irlandezi hapë tunel të fshehtë nga shtrati deri te kafiteria, për të pirë tinëzisht alkool nga gruaja

Në pamje të parë, të gjitha duken si piktura të zakonshme, por nëse i shikoni më me kujdes do të vini re se këto punime artistike nuk janë ashtu siç duken.

Veprat janë krijuar nga 30-vjeçarja Hazel Zakariya, e cila ‘pikturon’ portrete dhe peisazhe nëpër tasa duke përdorur vetëm ushqime.

Me anë të shkopave të ushqimit kinez dhe thikave, gruaja nga Zelanda e Re shpenzon rreth 6 orë për të bërë vizatime kafshësh dhe personazhesh nga filmat.

Përbërësit e përdorur zakonisht janë krem kokosi, kakao, fara luledielli, boronica e shumë të tjera.

Në fund, vizatimet zbukurohen me petale lulesh.

COMMENTS