A ju kujtohet Xhuliana tek ‘Terra Nostra’, ja sa është plakur (Foto)

A ju kujtohet Xhuliana tek ‘Terra Nostra’, ja sa është plakur (Foto)

Tani aktorja e njohur braziliane, Ana Paula Arósio, është mbi 40-tave Dhe pamja e saj ka ndryshuar tërësisht nga ajo nga seriali 'Terra Nostra' kur

Tani aktorja e njohur braziliane, Ana Paula Arósio, është mbi 40-tave

Dhe pamja e saj ka ndryshuar tërësisht nga ajo nga seriali ‘Terra Nostra’ kur shfaqej në televizionet shqiptare.

‘Xhulianen’ e njohim nga seriali i cili transmetoj kohe me parë në ekranet tona ‘Terra Nostra’ apo ‘Toka Jone’, siç kujtojmë aktorja atëkohë luante përkrahe ‘Mateos’ të cilin e dashuronte dhe haste në shumë pëngesa për të qenë bashkë me të.

‘Xhuliana’ është e martuar nga viti 2010.

Ne do ju sjellim disa foto se si duket ajo sot:

COMMENTS