A i kanë rregulluar marrëdhëniet Adelina Berisha dhe Edita Sopjani? (Video)

A i kanë rregulluar marrëdhëniet Adelina Berisha dhe Edita Sopjani? (Video)

Aty ku Gjyste Vulaj e kall atmosferën (Video)
Adelina Ismaili humb 39 kilogramë, ja si duket në bikini (Foto)

Adelina Berisha ka kënduar që nga fëmijëria.

Ajo ishte krah vajzës së dajës Edita Sopjanit.

E ftuar në emisionin n’ZOOM Edita flet për raportin me Adelinën.

Se çka tha ajo për Adelinën e kuptoni përmes linkut të mëposhtëm.

COMMENTS