A i bashkoi 2Ton, Lumi B me Getin (Foto)

Tre reperët kanë rastisur të jenë në një aeroplan së bashku derisa kanë kënduar në diasporë këtë vikend. Po duket se sihariq i këtij bashkimi ka qe

Tre reperët kanë rastisur të jenë në një aeroplan së bashku derisa kanë kënduar në diasporë këtë vikend.

Po duket se sihariq i këtij bashkimi ka qenë 2Ton, pasi që dihet se Lumi B bashkë me KAOS ka kohë që janë larguar nga Babastars.

Ende nuk dihet se per ku kanë qenë duke udhëtuar treshja pasi që reperit Geti i është lëshuar një thirrje nga gjykata që të paraqitet dhe të dëshmoi për rastin e rrahjes se Ledri Vula dhe Krenar Çoçaj.

Megjithatë, në këtë foto duket se lideri i BabaStars ka qenë në disponim të mirë, derisa 2Ton është duke e shijuar suksesin e këngës së tij.

Gjithashtu Lumi B së fundi ka sjell këngën e re në bashkëpunim me Ledri Vula, ‘Krejt shokt e mi’.

COMMENTS