A është kjo linja më spektakolare hekurudhore në botë? (Video)

A është kjo linja më spektakolare hekurudhore në botë? (Video)

Vazhdon garën me derë të hapur, pjesët e shkëputura i dalin jashtë (Video)
E porsalindur dhe ecën (Video)

Dihet botërisht që shumë linja hekurudhore në botë kalojnë nëpër zonat më të paimagjinueshme të planetit tonë.
Madje, për shkak të relievit të papërshtatshëm, në disa zona të thella dhe të paarritshme të tokës, trenat janë i vetmi mjet i transportit edhe në ditët e sotme.

Por kjo linjë hekurudhore është shumë e veçantë. Ndiqeni storien e përgatitur nga portali zico.tv

COMMENTS