A është kjo kopja e Rihanna-s? (Foto)

A është kjo kopja e Rihanna-s? (Foto)

Adhuruesit e këngëtares së popullarizuar Rihanna, e kanë gjetur kopjen identike të saj. Andele Lara është vajza të cilën shumica e kanë shpallur s

Adhuruesit e këngëtares së popullarizuar Rihanna, e kanë gjetur kopjen identike të saj.

Andele Lara është vajza të cilën shumica e kanë shpallur si kopja identike e Rihanna-s dhe mjafton të shikoni fotot e saj për t’u bindur.

Ajo jeton në Boston, merret me modelim, ndërsa fotot e saj rregullisht i publikon në rrjetin social Instagram.

Shumica e adhuruesve të saj insistojnë se nëse do t’u dilni të dyja përpara, do ta kishin të vështirë që ta dallonin se cila është Rihanna e vërtetë.

Por nuk është vetëm pamja e tyre e ngjashme

Adhuruesit kanë vërejtur se ato e kanë edhe grimin e njëjtë, vishen njëjtë, prandaj është vështirë të bëhet dallimi i tyre.

Ju mund të shikoni vetë përmes këtyre fotografive se sa të ngjashme janë ato

COMMENTS