A është kjo fotografia më e bukur e Shkurte Fejzës? (Foto)

Nën ritmet e hitit të saj ‘Your Song’, Rita prezanton koleksionin e të brendshmeve (Foto&Video)
Era Istrefi ‘urren’ këtë veprim të Lori Hoxhës! (Foto)

Një këngëtare që kurrë nuk u zbeh zëri por as edhe kënga, ajo i këndoi me vite të tëra atdheut, janë këngët që do të mbeten dhe jetojnë ndër breza që nuk do të harrohen.

Edhe pse në estradë pothuajse çdo ditë vijnë këngëtarë të rijnë, por asnjëherë nuk rrezikojnë karrierën e të madhes Shkurte Fejza, ndërsa ajo vetëm sa pëlqehet edhe më shumë nga të gjitha gjeneratat.

Në një paraqitje skenike që ka mbajtur këngëtarja, është shkrepur një fotografi shumë domethënëse dhe që do të mbetet një kujtim i bukur për Shkurten.

COMMENTS