A ëshë lodhur Tuna e të qenit nënë ? Po ose Jo

A ëshë lodhur Tuna e të qenit nënë ? Po ose Jo

Këngëtarja Tuna është bërë nënë për herë të parë para disa muajve. E të qenit prindër, duket se është një gjë e lodhshme për këngëtaren. Kjo

Këngëtarja Tuna është bërë nënë për herë të parë para disa muajve.

E të qenit prindër, duket se është një gjë e lodhshme për këngëtaren.

Kjo përshtypje është fituar nga një fotografi që këngëtarja e ka hedhur në Instastory.

Në foto shihet një shkrim ku thuhej të mos bëhej zhurmë sepse fëmija po fle kurse nëna është e lodhur dhe e rrezikshme në këtë rast.

Madje Tuna bëri një sondazh në lidhje me këtë çështje, duke pyetur se a ka mundësi që të eskalojë situate!

COMMENTS