A e keni ditur që Teuta Krasniqi ka pasur një biznes si 16 vjeçe? (Foto)

A e dini se Teuta Krasniqi, qysh në moshën 16 vjeçare duke e parë që krejt parat që i merrte i shkonin në kozmetikë e pati hapur një dyqan të kozmetik

A e dini se Teuta Krasniqi, qysh në moshën 16 vjeçare duke e parë që krejt parat që i merrte i shkonin në kozmetikë e pati hapur një dyqan të kozmetikës, shkruan Kosovarja.

Në bisedën e asaj periudhe, Teuta tregonte, e hapa, sepse gjithmonë kam dashur pavarësinë individuale. Në atë kohë ajo ishte studente, por mjaft e angazhuar edhe në teatër me role kryesore, siç ishte në dramën ‘Rikardi i tretë’.

Edhe sot për Teutën , 24 orëshi i ditës është i pamjaftueshëm; me plot vullnet, me plot energji, me plot dashuri kudo që të jetë, qoftë ne skenën artistike, qoftë në biznes, qoftë në jetën e përditshme.

Ajo gjithkund mërinë me kohë dhe me suksese që mund t’i arrijë vetëm ajo. E po, nuk i thonë pa arsye: E zonja si Teuta Krasniqi.

COMMENTS