A e keni ditur ja çka janë mes vete Visar Ymeri dhe Shpend Ahmeti?

A e keni ditur ja çka janë mes vete Visar Ymeri dhe Shpend Ahmeti?

​Ka disa vite që të gjithë i njohin vetëm si bashkëpunëtor në politikë. Visar Ymeri dhe kryetari aktual i Prishtinës, Shpend Ahmeti, kanë dhe një

​Ka disa vite që të gjithë i njohin vetëm si bashkëpunëtor në politikë.

Visar Ymeri dhe kryetari aktual i Prishtinës, Shpend Ahmeti, kanë dhe një lidhje të ngushtë familjare.

Ymeri dhe Ahmeti kur ishin fëmijë kanë jetuar në një hyrje.

E Visar Ymeri ka treguar se Shpend Ahmetin e ka djalë të tezës, apo siç njihet si tezak.

COMMENTS