A e dinit se Butrint Imeri kishte një këngë me pjesëmarrësen e Eurovisionit, Eleni Foureira? (Video)

A e dinit se Butrint Imeri kishte një këngë me pjesëmarrësen e Eurovisionit, Eleni Foureira? (Video)

Eleni Foureira është nga Fieri i Shqipërisë. Këngëtarja shqiptare, ishte përfaqësuesja e Qipros në edicionin e 63-të të festivalit evropian të këng

Eleni Foureira është nga Fieri i Shqipërisë.

Këngëtarja shqiptare, ishte përfaqësuesja e Qipros në edicionin e 63-të të festivalit evropian të këngës, ‘Eurovision 2018’.

Ajo ishte e dyta në renditje, përfshirë votat e publikut dhe gjithashtu ishte në përballje të drejtpërdrejtë me fituesen.

Megjithatë, ajo çka na bie në sy është se Eleni para dy viteve kishte realizuar një këngë me titull ‘Delicious’ në duet me artistin kosovar, Butrint Imeri.

Projekt ky që po përflitet më shumë pas performancës së këngëtares Foureira në Eurovision.

COMMENTS