A e dini sa vjet mbush sot Mahmut Ferati

A e dini sa vjet mbush sot Mahmut Ferati

Këngëtari i njohur sot feston ditëlindjen Zëri i njohur i muzikës folklorike dhe popullore, Mahmut Ferati është që një kohë të gjatë në skenën muzikor

Këngëtari i njohur sot feston ditëlindjen Zëri i njohur i muzikës folklorike dhe popullore, Mahmut Ferati është që një kohë të gjatë në skenën muzikore, kështu duke sjellë projekte e bashkëpunime të shumta.

Sot këngëtari i njohur, Mahmut Ferati feston ditëlindjen. Ai është i lindur më 13 maj të vitit 1961, pra mbush plotë 57 vjet.

Megjithatë, zëri dhe projektet e tij nuk plaken kurrë.

COMMENTS