A e dini kush është gruaja që qëndron prapa serialit ‘Kara Sevda’?

A e dini kush është gruaja që qëndron prapa serialit ‘Kara Sevda’?

‘Kara Sevda’ ishte një ndër serialet më të shikuara që mori edhe nominim ndërkombëtar. Ky seria u shikua edhe jashtë kufinjëve turk dhe atyre të B

‘Kara Sevda’ ishte një ndër serialet më të shikuara që mori edhe nominim ndërkombëtar.
Ky seria u shikua edhe jashtë kufinjëve turk dhe atyre të Ballkanit.

Aktorët e përzgjedhur për profesionalitet dhe talent bënë që ky serial të ketë një shikueshëmri të madhe.

Por shumica e publikut i njohin aktorët por jo edhe drejtoreshën e këtij produkti televiziv, e cila është edhe çelësi i këtij suksesi.

Hilal Saral është gruaja që fshihet pas këtij suksesi.

COMMENTS